Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Kapının estetik strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak elden yemeden içmeden her türlü yapılarda kullanılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın Bapsı temel amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page